MENIU

BUG Mafia, implicată într-un imens scandal

Trupa BUG Mafia, implicată într-un scandal legat de bani

Baietii de la B.U.G. Mafia sustin ca impresarul Radu Groza ar fi incasat o suma frumusica de bani, folosindu-se de numele lor.

Totul a inceput dupa ce un fan i-a intrebat pe cei de la B.U.G Mafia daca este real ca vor concerta, sambata trecuta, intr-un club renumit din localitatea Brazi, judetul Prahova. Cum cei din trupa nu stiau absolut nimic despre spectacol si nici nu urmau sa concerteze in acest club, ei au inceput sa sape si sa dea telefoane, dorind sa stie cine se foloseste de numele lor, scrie wowbiz.ro

Ulterior, Uzzi, Tataee si Caddillac au aflat ca patronii clubului din Prahova platisera un avans de 1.500 de euro impresarului Radu Groza pentru acest concert, pe care ei ar fi trebuit sa il onoreze. In aceste conditii, baietii din trupa s-au vazut nevoiti sa ii spuna patronului ca Radu Groza nu este impresarul trupei B.U.G. Mafia si ca ei nu vor concerta. Mai mult, hip-hoper-ii au simtit nevoia sa atraga atentia asupra situatiei create pentru a nu se mai repeta.

"Atentie la tepe!!! B.U.G. Mafia nu va concerta maine la Brazi!
Fani B.U.G. Mafia din Ploiesti si din imprejurimi, Clubul ***** a luat TEAPA de la impresarul Radu Groza. Patronii clubului spun ca i-au dat un avans de 1500 euro lui Radu Groza acum doua saptamani pentru un presupus concert cu B.U.G. Mafia, dar noi nu am fost sunati de nimeni in legatura cu acest eveniment.
Noi am aflat ieri de "concert" de la o fana din zona care ne-a intrebat daca e „pe bune” sau nu, avand in vedere că evenimentul nu a fost publicat la noi pe site, Facebook si Twitter, asa cum se intampla in mod normal. Am mai spus-o, daca un concert nu e postat si la noi, e TEAPA!",
 si-au spus oful cei de la B.U.G. Mafia pe pagina lor oficiala de Facebook.

De cealalta parte, Radu Groza a simtit nevoia sa se apere, spunand intr-un comment la aceeasi postare ca nu este implicat in niciun fel in aceasta escrocherie si ca suma de bani nu a ajuns la el.  

Mai multe articole despre:
scandal trupa BUG Mafia imens implicata