MENIU

BOMBĂ. Ce face Dan Capatos cu dansatoarele pițipoance din emisiune?

Un show pacatos

In ciuda emisiunilor cu scandaluri si personaje de joasa speta, Dan Capatos marturiseste ca in viata de zi cu zi este cu totul altfel si nu vrea sa se intersecteze deloc cu lumea mondena. Iata ce declara!

Dan Capatos modereaza, seara de seara, la „Un show pacatos”, scandaluri si discutii intre personaje mondene care mai de care mai controversate. Inconjurat de asistente considerate pitipoance si scandalagii, prezentatorul spune ca, in viata de zi cu zi, este cu totul altul si ca face emisiuni de acest tip pentru ca „se cere”, noteaza ADPM

“Nu imi place sa fiu in mijlocul lumii mondene, chiar daca fac parte din ea, in timpul emisiunii. Dar sa fiu si in viata reala, ar fi chiar trist! Lumea aceasta, a mondenitatilor, pare atât de glamourous, dar este o mizerie, de cele mai multe ori.

Sigur, exista si zonele decente, de laudat, dar sunt niste insule intr-o mare de gunoi. Prefer sa stau acasa, cu familia, sa ma uit la seriale TV. Am reinceput sa colectionez viniluri si sa citesc”, a marturisit Dan Capatos la Antena Stars.

Mai multe articole despre:
Antena 1 Dan Capatos Un show pacatos