MENIU

Boala cu care Florin Piersic Jr. luptă în fiecare zi. Actorul face mărturisiri cutremurătoare

Florin Piersic Jr. a vorbit cu sinceritate despre aspecte delicate din viața sa personală, de la povești de dragoste la relații de familie, mărturisind că au fost momente în care și-a dorit ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl său. 

Totodată, actorul a dezvăluit că depresia este o constantă în viața sa, dar că încearcă să o transforme în altceva pentru a elibera „demonii“.  

"În fiecare zi din viață (este în depresie, n.r.). Adică de când sunt conștient... Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie... Dar, de când mă știu, de când sunt conștient și de când fac acțiuni care să ducă undeva, să am un proiect, nu să-mi construiesc o mașinuță din lego, în fiecare zi au fost momente. Depresia nu te părăsește, e ceva care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu tot disconfortul ăsta, și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol", a mărturistit actorul Florin Piersic jr., într-o emisiune tv.

"Astăzi au existat niște motive personale care m-au făcut să stau 5 minute în ceea ce putem numi depresie, dar depresia are și ea nuanțe, așa că poate să fie acută sau mai moale. Există momente (de depresie acută – n.r.), mai ales în epoca aceasta în care lumea ascunde lucrurile astea pe Facebook și Instagram. Uneori îmi dau voie să arăt asta, dar într-un fel mai subtil. Cineva poate să creadă că eu fac o postare comică, dar, de fapt, sub ea se ascunde o furie, o depresie, pe care încerc să o transform în altceva. E o manevră pe care o folosesc uneori ca să scot afară niște demoni", a mai spus actorul.