MENIU

BIANCA DRĂGUŞANU, replică HALUCINANTĂ pentru fani: "La cină servesc aceşti pantofi"

<p>Bianca Drăguşanu şi pantofii Jimmy Choo</p>

Bianca Drăguşanu s-a fotografiat in repetate randuri cu posete si pantofi semnate de cei mai renumiti designeri internationali, iar cea mai noua achizitie a ei a costat-o peste 2.000 euro!

Bianca si-a cumparat o pereche de pantofi albi Jimmy Choo, iar pretul ridicat este justificat de faptul ca incaltamintea este decorata cu cristale Swarovski aplicate manual. Daca o pereche obisnuita semnata de acelasi designer costa aproximativ 500 de euro, cea aleasa de Bianca a costat 2.2295 euro.

Fanii au fost si ei impresionati de frumosii pantofi. Totusi, printre zecile de comentarii pozitive, s-a remarcat si unul postat de un barbat, care facea referire la faptul ca vedeta este prea slaba: "Maaaaiiiiiii mai bine iti luai de mancare de banii aia maaaaiiiiiii". Desi nu obisnuieste sa interactioneze cu fanii care ii urmaresc pagina de Facebook, de aceasta data Bianca si-a facut timp sa ii raspunda fanului care isi face griji pentru silueta ei: "decat sa cheltui pe mancare mai bine pantofi. Eu la cina servesc acesti pantofi", a fost raspunsul pe care vedeta i l-a dat, scrie perfecte.md.