MENIU

Bianca Drăguşanu, cu lacrimi în ochi. Ce spune Victor SLAV despre împăcare?

<p>Bianca Drăguşanu, cu lacrimi &icirc;n ochi. Ce spune Victor SLAV despre &icirc;mpăcare?</p>

BIANCA DRĂGUŞANU şi VICTOR SLAV. Vizibil obosit de tot ce s-a intamplat in ultimele zile, Victor Slav a marturisit ca, in interviul pe care sotia lui l-a acordat aseara, a spus o mare parte pare din adevar.

BIANCA DRĂGUŞANU şi VICTOR SLAV. Fara sa precizeze daca mai divorteaza sau nu, prezentatorul meteo nu isi doreste in aceste momente decat un singur lucru: liniste.

"Nu a fost prima data cand a spus ca regreta. Nu e vorba ca nu ma impresioneaza... Mie imi pare bine ca a dat acel interviu si pot sa spun atat: in mare parte are foarte mare dreptate prin ce a spus, e foarte sincera, scrie cancan.ro.

Ce o sa se intample ramane de vazut. As vrea sa am putina liniste si cred ca si ea la fel. Sunt convins", a declarat Victor astazi, pentru emisiunea "La Maruta".

Bianca vrea cu orice pret iertarea sotului ei

Cu lacrimi in ochi, Bianca a dat de inteles, aseara, ca este dispusa sa faca orice pentru a obtine iertarea lui Victor si a recunsocut, pentru prima data, ca a fost la Paris cu Adrian Cristea. Totusi, ea a tinut sa precizeze ca nu a intretinut relatii sexuale cu fostul iubit.