MENIU

BIANCA DRĂGUȘANU și VICTOR SLAV au divorțat. Roșcata l-a "tradus" și la notar

<p>Bianca Drăgușanu &icirc;i dă bani lui Victor Slav &icirc;n fiecare lună</p>

BIANCA DRĂGUȘANU și VICTOR SLAV au divorțat. Lovitură de teatru în telenovela Bianca-Victor Slav. Când toată lumea vorbea despre faptul că Victor a mai acordat o şansă căsniciei cu Bianca, cei doi au mers de mână la notar, semnând actele de divorţ. Ca de obicei, Adrian Cristea a ţinut aproape, susţinând-o în acest demers pe roşcată prin... SMS.

BIANCA DRĂGUȘANU și VICTOR SLAV au divorțat. Tenacitatea este cheia succesului. Adrian Cristea a ştiut acest lucru şi l-a pus în practică. După ce a suferit enorm pentru faptul că n-a putut să împiedice căsătoria Biancăi cu Victor Slav, fotbalistul nu s-a resemnat, ci şi-a readaptat strategia în amor. Iar miercuri, a avut oficial câştig de cauză deoarece Bianca Drăgușanu este acum o femeie liberă, scrie Ziarul Ring

Ce-i drept, fotbalistul a avut, în demersul său, un aliat important chiar în persoana Biancăi, căreia nu i-a rămas indiferent nici după ce a pus punct relaţiei dintre ei. "Cristea a păstrat tot timpul legătura cu Bianca. Şi înainte de căsătorie, şi după", a mărturisit un apropiat al fotbalistului. Ba chiar mai mult, aceeaşi sursă spune că reîntoarcerea lui Cristea din Israel, unde ar fi trebuit să fie titular, până la vară, la Maccabi Petah Tikva, nu ar fi avut drept motiv principal neînţelegerile sale cu clubul Steaua în privinţa rezilierii contractului, ci mai degrabă cu dorinţa lui de a fi aproape de Bianca, asigurându-se că mult dorita despărţire de prezentatorul de la Meteo se va produce. "Au păstrat legătura cât timp Cristea a fost plecat în Israel. Acum vorbesc non-stop prin SMS", a dezvăluit acelaşi apropiat al fotbalistului, mărturisind că, din punctul lui de vedere, divorţul Biancăi nu este vreo surpriză.