MENIU

Bianca Drăgușanu a plecat din țară

<p>Bianca Drăguşanu</p>

Bianca Dragusanu a plecat in America si si-a anuntat prietenii ca si-a luat bilet de avion doar "dus". Roscata isi doreste de foarte multa vreme sa ajunga peste Ocean si dupa ce a reusit sa obtina viza de America a plecat cu destinatia Miami.

Bianca Dragusanu a uimit pe toata lumea cu gestul sau pentru ca nimeni nu stia ce are de gand sa faca. Dupa perioada dificila prin care a trecut, fosta doamna Slav a plecat pe furis in America fara sa isi anunte intentiile.

Roscata s-a chinuit ani la rand sa obtina viza pentru SUA, dar n-a reusit, fiind refuzata pe motiv ca nu avea un venit permanent. Acum, vedeta a plecat sa isi implineasca un vis mai vechi, dar nu se stie daca deplasarea sa mai are si alte scopuri. E posibil ca urmand exemple deja cunoscute Bianca sa isi fi pus in cap sa dea lovitura in "tara tuturor posibilitatilor".

Fosta asistenta TV s-a imbarcat catre SUA singura, dar la Miami roscata va avea cu cine petrece. Gazda ii va fi JJ, cantareata care a avut colabarari de succes cu Corina Bud sau Elena Gheorghe si care e stabilita acolo. Ea ii va fi ghid, gazda si prietena pe meleagurile americane, scrie spynews.ro.

Mai multe articole despre:
America ţară Bianca Drăguşanu