MENIU

Aşa arăta în copilărie unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori TV de azi. Îl recunoşti?

Andi Moisescu este azi unul dintre cei mai cunoscuţi şi aprciaţi prezenatori de televiziune din România. Te-ai întrebat vreodată cum arăta în copilărie?

Alexandru "Andi" Moisescu s-a născut în București, pe 26 octombrie 1972, în familia unui fost regizor de film. Are un frate mai mic, Tudor.

Este absolvent al Facultății de Matematică din cadrul Universității din București. A devenit celebru la un concurs de pe postul "Radio Unifan".

Prima sa apariție a fost la Radio Costinești apoi la Fun Radio și în final la Pro FM. În anul 1996, Andi a fost numit director de programe la Pro FM, atunci și-a dat seama că nu avea să profeze în domeniul matematicii. În decursul aceluiași an, Andi a intrat să lucreze în televiziune. A lucrat alături de Florin Călinescu și alți oameni celebri din ProTV. Între 2000 și 2004 a realizat emisiunea "Marcă Înregistrată", la postul de televiziune ProTV.

Din anul 2005 realizează emisiunea "ApropoTV", iar din anul 2011 face parte din juriul show-ului "Românii au talent", ambele difuzate de ProTV.

Andi Moisescu este căsătorit cu Olivia Steer, împreună cu care are doi copii.