MENIU

Are 55 de ani şi va deveni tată pentru a patra oară. Despre ce vedetă este vorba

Hugh Grant va deveni tată pentru a patra oară. Iubita actorului britanic este însărcinată.

Actorul britanic Hugh Grant va deveni tată pentru a patra oară. Iubita artistului în vârstă de 55 de ani, Anna Eberstein, este însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

Primul copil al cuplului, un băieţel botezat John Mungo Grant, s-a născut în 2012, potrivit Entertainment Weekly.

Hugh Grant mai are însă doi copii, dintr-o relaţie anterioară cu Tinglan Hong: o fiică pe nume Tabitha şi un fiu, Felix.

Interesant este faptul că actorul a devenit tatăl celor trei copii în doar 15 luni. Astfel, în septembrie 2011, s-a născut fetița actorului, Tabitha, rezultată din relația lui Grant cu Tinglan Hong.

Cel de-al doilea copil al actorului s-a născut un an mai târziu, în septembrie 2012, iar mama băiețelului este producătoarea suedeză de televiziune, Anna Elisabet Eberstein.

Între timp, însă, Hugh Grant a reluat relația cu Tinglan Hong, cu care are cel de-al treilea copil, pe Felix Chang, născut trei luni mai târziu față de cel de-a doilea.

Copilul cu Anna Elisabet Eberstein a rămas multă vreme în umbră, însă, pentru că actorul nu l-a recunoscut imediat. Băiatului i s-a trecut numele tatălui în certificatul de naștere abia în decembrie 2013, iar de atunci se numește, oficial, Hugh John Mungo Grant.

Starul a avut şi o relaţie de 13 ani cu actriţa Elizabeth Hurley, însă cei doi s-au despărţit în anul 2000, înainte de avea copii.