MENIU

Anunţul surprinzător făcut de Avril Lavigne, la doi ani de la căsătoria cu Chad Kroeger

Cântăreaţa Avril Lavigne şi soţul ei, Chad Kroeger, se despart, după doi ani de căsnicie. Solista canadiană a anunţat vestea pe o reţea de socializare.

Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne şi soţul ei, Chad Kroeger, divorţează după un mariaj de numai doi ani.

Anunţul a fost făcut chiar de artista în vârstă de 30 de ani, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de Instagram, relatează Huffington Post.

„Cu inimă grea, eu şi Chad ne anunţăm azi despărţirea”, a scris solista. „Nu doar prin căsnicia noastră, dar şi prin muzică, de asemenea, am trăit multe momente de neuitat. Suntem încă şi aşa vom rămâne pentru totdeauna cei mai buni prieteni şi mereu ne vom purta de grijă unul celuilalt. Familiei noastre, prietenilor şi fanilor, tuturor vă mulţumim pentru sprijin”, a adăugat ea.

Mesajul a fost însoţit de o fotografie în care Avril Lavigne apărea alături de Chad Kroeger, solistul formaţiei Nickelback. Poza a adunat peste 37.000 de aprecieri, dar şi mii de comentarii de susţinere din partea fanilor vedetei.

Potrivit sursei citate, Kroeger a cerut-o în căsătorie pe cântăreaţă la o lună după ce începuseră să iasă împreună. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2013, într-o ceremonie desfăşurată la un castel din sudul Franţei.

Avril Lavigne a mai fost căsătorită cu solistul Deryck Whibley.