MENIU

ANDREEA RAICU spune ADEVĂRUL despre viaţa ei sentimentală: "Am stat într-o relaţie..."

Andreea Raicu
Andreea Raicu

Andreea Raicu a trecut prin momente în care a simţit că a ajuns la limită, clipe în care oboseala şi extenuarea şi-au spus cuvântul. Fosta prezentatoare şi-a schimbat modul de gândire şi a învăţat să fie optimistă şi să aprecieze mai mult ce are în loc să se gândească la ce îi lipseşte.

"După ce am avut toată lista asta, de lucruri pe care mi le doream în viaţă, am spus stop. Îmi mergea totul prost. Munceam foarte mult, am avut probeleme cu spatele, relaţia îmi mergea prost, profesional îmi mergea prost şi am colapsat. În momentul respectiv totul îmi mergea prost. Acum totul îmi merge foarte bine pentru că am învăţat să văd lucrurile bune. Lucrurile pe care nu le ai, înseamnă cu nu trebuie să le ai.

Am învăţat să mă uit la lucrurile frumoase din viaţa mea. I-am pierdut pe tata şi pe bunica. După moartea tatălui meu nu am putut să-mi revin un an de zile. Nu mi-am regăsit echilibrul. La momentul respectiv nu ştiam cum să gestionez lucrurile. Acum am învăţat că nu am cum să controlez asta. Şi mie mi-a fost frică de singurătate. Şi eu am plâns", a declarat Andreea Raicu la Kanal D.

Andreea Raicu a declarat că a învăţat că fericirea depinde în primul rând de propria persoană şi că dependenţa de alţi oameni te poate face parte dintr-o relaţie toxică, scrie spynews.ro.
 
"Şi eu am stat într-o relaţie toxică, într-o relaţie fără de care simţeam că mi se termină pământul. Nu este aşa. Fericirea ta depinde doar de tine. Nu trebuie să devenim dependenţi de alţii", a adăugat Andreea Raicu.