MENIU

Andreea Marin s-a întors la școală! Este cea mai silitoare elevă!

Andreea Marin
Andreea Marin

Deja de ceva vreme, Andreea Marin a revenit pe bancile scolii. Vedeta a descoperit conceptul de Life Coaching pe care si-a dorit atat de mult sa-l aprofundeze, simtind ca astfel viata i se va schimba radical in bine, incat s-a inscris la cursurile scolii de formare in coaching Wisdom Coaching/ CLI Romania.

Desi are un program extrem de incarcat cu o multime de proiecte frumoase si foarte putin timp liber la dispozitie, Andreea Marin a regasit de curand placerea si resursele necesare pentru a se intoarce pe bancile scolii. Vedeta a descoperit conceptul de “Life Coaching”, care i s-a parut atat de fascinant incat si-a dorit sa il decsopere cat mai in amanunt. Zis si facut! Andreea Marin s-a inscris la cursurile scolii de formare in coaching Wisdom Coaching/ CLI Romania, noteaza ADPM.ro

In plus, zilele trecute, Andreea a gazduit evenimentul de lansare in limba romana a best-seller-ului international The “God” in Coaching (Scanteia divina in coaching), carte care a revolutionat abordarea in industria de coaching la nivel mondial. Invitatul special al serii a fost Betska K-Burr, autoarea cartii si autoritate internationala in domeniu.

“Inca din prima zi de curs, am simtit ca vorbele profesorului imi umpleau sufletul cu tot ce a fost gol in viata mea Betska este o inspiratie, cartea ei este o inspiratie, pentru mine inseamna pur si simplu o sansa. Dupa numai cateva zile de exercitii, aplicand ceea ce invat la cursuri, obtin rezultate pentru persoana din fata mea care asteapta o speranta, o schimbare.

Am onoarea sa o am drept mentor si life-coach in aceasta perioada plina din viata mea, cand am ales sa ma intorc la scoala, invat cu pasiune si aflu lucruri noi si profunde despre mine insami si lumea in care traiesc. La aproape 40 de ani, ceea ce citesc, ascult, experimentez ma face sa ma simt mai tanara ca oricand si sa gasesc solutii altadata nebanuite.

Citeste continuarea aici.

Mai multe articole despre:
Andreea Marin Andreea Marin Bănică zână