MENIU

Andreea Esca, umilită de Dan Negru

Andreea Esca, umilită de Dan Negru

Omul de televiziune Dan Negru (Antena 1) a comentat decizia rivalilor de la Pro TV de a începe principalul jurnal al zilei, Știrile de la ora 19, prezentate de Andreea Esca, cu ştirea despre divorțul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Dan Negru a postat pe Facebook un mesaj care atacă decizia celor de la Pro TV de a deschide principalul jurnal al zilei cu divorțul dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu.  

"Principalele televiziuni din Romania au deschis principalele jurnale de știri de la ora 19 cu divorțul Biancăi Drăgușanu! La o zi după ce un fost premier a intrat în pușcărie! Cică o știre trebuie să fie asemenea unei fuste mini purtată de o femeie frumoasă. Destul de lungă pentru a acoperi subiectul, dar destul de scurtă ca să fie interesantă. Ai noștri au reținut doar partea cu fusta scurtă...", a explicat prezentatorul TV.

Victor Slav a anunţat marţi că a luat decizia de a divorţa de Bianca Drăguşanu, după ce aceasta a plecat singură la Paris, unde s-a întâlnit cu fostul său iubit, Adrian Cristea.

Mai multe articole despre:
Andreea Esca Dan Negru umilita