MENIU

ANDREEA BĂLAN, despre BĂRBATUL misterios cu care s-a fotografiat SĂRUTÂNDU-SE

Andreea Bălan, în braţele unui alt bărbat

Se pare că Andreea Bălan a reuşit să treacă peste despărţirea de Keo şi că şi-a regăsit zâmbetul în braţele unui bărbat misterios. Cântăreaţa a dezvăluit că l-a cunoscut pe misteriosul domn în vacanţa petrecută la Barcelona.

Invitată în platoul emisiunii „Răi da buni", Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată de domnul misterios alături de care s-a fotografiat şi cu care trăieşte începutul unei frumoase poveşti de dragoste. Cântăreaţa a precizat că nu este vorba despre colegul ei de scenă, Petrişor, şi că este vorba despre un bărbat pe care l-a cunoscut în vacanţa petrecută la Barcelona, scrie click.ro.

"Nu este Petrişor. Este un om pe care l-am cunoscut. Dacă acest flirt se va transforma în ceva serios, atunci voi veni să vă spun. L-am cunoscut la Barcelona. Nu e român. Ne vorbim în engleză. Nu mai am nimic. Sunt fericită. În ultimele zile, m-am gândit că poate aşa a trebuit să fie ca eu să cunosc oameni noi şi să trăiesc experienţe noi, fericite. Da, o a doua relaţie poate veni după un eşec", a mărturisit Andreea Bălan.

Mai multe articole despre:
sărut Andreea Bălan Facebook andreea bălan iubit