MENIU

Anca Ţurcaşiu şi-a lăsat TOATĂ AVEREA în grija lui: "Nu sunt SCLAVA BANILOR!"

Anca Ţurcaşiu şi-a lăsat TOATĂ AVEREA în grija soțului
Anca Țurcașiu și-a lăsat toată averea în grija soțului

În timp ce majoritatea artiştilor sunt foarte atenţi la câştigul financiar pentru orice serviciu prestat, Anca Ţurcaşiu face parte din generaţia celor care se concentrează doar ca lucrurile să iasă foarte bine. 

Cântăreaţa ne-a povestit cât de puţin e interesată de subiectul bani şi cine se ocupă de gestionarea lor. În comparaţie cu alte vedete, Anca Ţurcaşiu se pare că nu se concentrează pe câştigul financiar, ci pe reuşita activităţilor ei, dar, cu toate acestea, nu duce lipsa banilor. "Dumnezeu a fost foarte generos cu mine, mi-a dat cât am avut nevoie, dar şi eu am fost bună pe pământ. Niciodată n-am fost sclava banilor, dar am avut mereu suficienţi încât să trăiesc bine. Nu-mi place să stau să-i număr, să-i calculez, să mă gândesc ce să fac cu ei. Îi fac şi îi pun acolo, soţul meu se ocupă de gestionarea lor. Nu am muncit pentru bani, ei au venit ca o recompensă a rezultatelor muncii mele", a declarat Anca Ţurcaşiu pentru Ziarul Ring

Printre greutăţile din carieră, Anca Ţurcaşiu ne-a recunoscut că apar probleme uneori şi în viaţa de cuplu. Cu toate acestea, artista nu ia decizia cea mai uşoară, aceea de a divorţa, ci luptă pentru a rămâne fericită alături de cel pe care l-a ales să-i fie partener de viaţă. "Sunt căsătorită de 17 ani cu omul alături de care am ales să merg toată viaţa. Nu e uşor întotdeauna, dar e frumos. Într-adevăr, cel mai uşor e să divorţezi când apar greutăţi, dar nu asta e ideea când porneşti la drum cu partenerul de viaţă", a mai mărturisit cântăreaţa. 

Mai multe articole despre:
avere bani Anca Țurcașiu sclavă grija banilor