MENIU

Anamaria Prodan țintește spre vârful pieței de business - o nouă lovitură financiară 

Descătușată dintr-o căsnicie care a ținut ani în șir prima pagină a ziarelor din toată țara, Anamaria Prodan trece într-o nouă etapă a vieții - cea de investitoare în industria farma - și se alatură familiei Medicinas, cu intenția de a deschide 20 de magazine de tip franciză în țară și în străinătate.

Mai în formă decât oricând, Anamaria Prodan pare că s-a detașat total de umbra divorțului și este decisă să-și canalizeze întreaga energie asupra unor proiecte de business fabuloase! 

După lansarea liniei de bijuterii cu diamante și pietre prețioase unice - CONFIDENT, Anamaria Prodan țintește spre vârful industriei farmaceutice, anunțând, pe rețelele de socializare, preluarea a 25% din acțiunile unei firme farma recunoscută pentru suplimentele nutritive la mare căutare în rândul persoanelor care optează pentru un regim detox de reechilibrare a organismului.

Renumita impresară de fotbal și realizatoare TV se alătură echipei Medicinas în calitate de investitor. Aceasta va deschide, în viitorul apropiat, 20 de magazine tip franciză care se vor regăsi în diferite orașe din Romania, dar și din Dubai.

"Sunt fericită să anunț noul meu "pui" - Medicinas. Sunt mândră că fac parte din acest proiect major", a anunțat Anamaria Prodan, pe Instagram.

Anamaria Prodan a luat această decizie deoarece ea și întreaga sa familie folosesc produsele Medicinas de mai mult timp, obținând rezultate foarte bune pe partea de imunitate, antistress, protecția ficatului și slăbit.  

Medicinas - colaborare strânsă cu Anamaria Prodan, recunoscută pentru pasionea sa pentru de un stil de viață sănătos

Medicinas este o companie inovatoare în producția și distribuția de suplimente alimentare și oferă consultanță pacienților diagnosticați cu diverse afecțiuni.

Înființată în urmă cu câțiva ani, Medicinas este o companie românească ce se ocupă cu realizarea, dar și cu importul, promovarea și comercializarea celor mai premium suplimente alimentare, creme, sucuri și a altor produse ale căror proprietăți sunt benefice pentru organismul uman, astfel că s-a impus rapid pe piața românească si peste hotare.

Pasionată de un stil de viață sănătos și consumatoare fidelă a produselor Medicinas, cunoscută drept unul dintre cei mai bogați români, având o avere estimată în jurul a 40-60 de milioane de euro, Anamaria Prodan a decis să accepte provocarea de a face parte din familia Medicinas, astfel că în această toamnă va demara demersurile pentru a deschide nu mai puțin de 20 de magazine tip franciză, în cadrul cărora oamenii vor avea ocazia să regăsească produsele din portofoliul Medicinas.

După ani de zile în care produsele Medicinas - suplimente alimentare, ceaiuri, creme, geluri ori sucuri, toate obținute din ingrediente naturale, au putut fi achiziționate online sau din anumite farmacii și magazine partenere, acestea vor ajunge mai aproape de clienți, în magazine dedicate.

Cu o experiență de ani de zile în domeniul afacerilor, Anamaria Prodan va investi în deschiderea a 20 de magazine tip franciză dar si parteneri care se vor regăsi în locații centrale din diferite orașe ale lumii, astfel că produsele regăsite sub umbrela Medicinas vor fi destinate persoanele interesate de un stil de viață ori care au nevoie de ajutor alternativ pentru a combate anumite afecțiuni.

Despre Medicinas

Medicinas este o companie românească ce pune la dispoziția oamenilor de toate vârstele produse atent selecționate, în compoziția cărora se găsesc ingrediente ale căror proprietăți sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri și care au dovedit, de-a lungul timpului, în cadrul unor studii clinice, că acționează asupra organismului și ajută la îmbunătățirea sănătății.

Majoritatea produselor sunt realizate dupa rețetele Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei din România, pentru care Anamaria Prodan are un deosebit respect și admiratie.

În prezent, acestea sunt distribuite în zeci de farmacii și magazine de produse naturale, la nivelul întregii țări.

În portofoliul Medicinas se regăsesc numeroase suplimente alimentare, printre care Onconovical, Imune 369, Megaliv, Novalerg (pentru alergii) , Cardioveg , Antidot Forte, Casinovita C, Cebraoptim, Insuveg Forte, Ostopastop, Slimafit (pentru slabit), toate acestea fiind obținute din ingrediente naturale, ale căror proprietăți contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate și la ameliorarea unor simptome date de diferite afecțiuni, precum forme de cancer, boli ale ficatului, ulcere, gastrite, afecțiuni cerebrale ori care au nevoie pur și simplu de întărirea sistemului imunitar.

Unul din cele mai celebre produse de la Medicinas este vitamina C forte alcalină, pe care însăși Anamaria Prodan o folosește și o recomandă cu toată încrederea.

Detalii despre produse pe www.medicinas.ro

Mai multe articole despre:
anamaria prodan