MENIU

Americanul Andreei Bălan ascunde mai multe secrete

Andreea Balan

De când s-a despărţit de Keo şi l-a întâlnit pe americanul Michael, Andreea pare a fi în al nouălea cer. Cântăreaţa şi-a regăsit zâmbetul în braţele celui despre care se ştie doar că a fost puşcaş marin şi că este patronul unei firme de evenimente.

Numai că, la nici două luni de la debutul relaţiei, secrete bine ascunse până acum încep să iasă la iveală. Americanul are un copil aflat în custodia mamei, căruia a “uitat”, aşa cum arată documentele obţinute de Libertatea, să-i plătească pensia alimentară, în valoare de doar 75 de dolari, scrie Libertatea.ro.

Copilăria nefericită a lui Michael, rămas fără ambii părinţi încă de la o vârstă fragedă, pare să fie doar un episod din trecutul tulburător al americanului pe care Andreea Bălan l-a prezentat presei din România ca fiind omul ce i-a redat universul fericirii.

Fostul puşcaş marin, născut pe 27 iunie 1982, apare în arhiva judecătoriei Family Court din New York Queens cu o acţiune de recuperare a pensiei alimentare pentru micuţa Paris, de opt ani, aflată în custodia mamei sale, Janna Marie.

 
Mai multe articole despre:
secret Andreea Bălan iubit pensie alimentară