MENIU

Alte trei femei îl acuză pe Bill Cosby de AGRESIUNE SEXUALĂ

<p>Alte trei femei &icirc;l acuză pe Bill Cosby de AGRESIUNE SEXUALĂ</p>

Alte trei femei l-au acuzat, într-o conferinţă de presă, pe actorul Bill Cosby, declarând că starul de televiziune le-a drogat şi le-a agresat sexual în urmă cu mai multe decenii, iar avocata lor, Gloria Allred, a cerut artistului să renunţe la invocarea dreptului de prescriere.

În timpul acestei conferinţe de presă, organizată miercuri în biroul acestei avocate din Los Angeles, cele trei reclamante, cu ochii în lacrimi, au descris cu multe detalii felul în care au decurs întâlnirile lor cu starul american, informează AFP.

Două dintre ele au spus că Bill Cosby le-a drogat, fără ca ele să ştie, şi apoi le-a agresat sexual. A treia femeie spune că starul, pe care l-a descris ca pe un "prădător sexual", i-a pipăit unul din sâni într-un restaurant.

Gloria Allred, care a apărat în justiţie numeroase celebrităţi, precum familia lui Nicole Brown Simpson şi pe cântăreaţa Mel B, membră a grupului Spice Girls, a cerut actorului să renunţe la invocarea dreptului de prescriere, "dacă este convins că nu are nimic să îşi reproşeze", potrivit mediafax.ro.

Mai multe articole despre:
agresiune actor agresiune sexuală bill cosby