MENIU

Alina Sorescu, IMAGINEA emoţionantă cu bebeluşul ei

<p>Alina Sorescu</p>
Alina Sorescu şi bebeluşul ei

Alina Sorescu a devenit mămică pe 12 ianuarie şi după opt zile vedeta şi micuţa Elena-Carolina se întorc acasă.

Alina Sorescu a postat pe Facebook o imagine în care îşi ţine de mână bebeluşul.

"Profitati de aceste momente....nu se vor mai intoarce niciodata,.. Momente de aur!", sunt câteva dintre comentariile fanilor. 

Alina Sorescu a născut O FETIŢĂ

" Este un sentiment pe care nu îl pot descrie. Am avut multe lucruri emoţionante în viaţă - nunta, anibersările, prezentările de modă, întâlnirile cu oameni deosebiţi - dar nimic nu se compară cu ceea ce trăiesc acum. Este momentul care te apropie de Dumnezeu", a spus Alexandru Ciucu, într-o declaraţie de presă.

În ceea ce priveşte numele fetiţei - primul lor copil - creatorul de modă spune că el şi Alina şi-au dorit în primul rând un nume de sfânt, Elena, şi apoi un nume cu rezonanţă.

"Carolina ne-a plăcut la amândoi, pentru că are o rezonanţă istorică (Regele Carol), dar şi o muzicalitate proprie, pe care ne face plăcere să o auzim pentru tot restul vieţii", a mai spus Ciucu.

Acesta a adăugat că nu a filmat momentul naşterii, pentru că i s-a părut că ar fi fost "prea mult" -"Mi s-a pătrut un moment prea intim".

"Dragii mei, vă anunţ cu bucurie că astăzi în zori s-a născut fetiţa noastră, pe care o vom numi Elena-Carolina. A primit nota 10! Mulţumesc din suflet echipei medicale de la Spitalul Băneasa - Regina Maria! M-am simţit în siguranţă în fiecare moment şi îmi revin încet-încet.... Vă pup şi mă bucur că pot împărtăşi cu voi această veste minunată!", a scris Alina Sorescu pe Facebook.