MENIU

Alexandru Arșinel a luat cea mai grea decizie din viața lui

Alexandru Arșinel

Cu toate că se simte confortabil în scaunul de director al Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", Alexandru Arşinel a dezvăluit că e conştient că timpul pensionării va sosi, motiv pentru care s-a gândit cui îi va ceda "tronul".

Ei bine, maestrul a precizat că cel mai potrivit, din punctul lui de vedere, e nimeni altul decât "sufletul-pereche" al regretatului Nae Lăzărescu, scrie ziarulring.ro.
 
"Vasile, pe lângă actorie, are şi responsabilitatea artistică a teatrului şi, de ce nu, într-un viitor apropiat, va răspunde de soarta acestuia. După ce voi pleca la pensie, cel mai nimerit să rămână managerul genului de revistă e Vasile Muraru", a afirmat Alexandru Arşinel.
 
Motivul pentru care Alexandru Arşinel îl doreşte pe Vasile Muraru în funcţia de conducere e simplu: actorul nu a uitat de unde a plecat şi nu va profita niciodată de rangul său.
 
"Vasile nu intră în chestii din astea artificiale, cu pile sau mai ştiu eu ce, nu este genul care să-şi dorească mai mult poziţia teatrului decât să continue revista. Are momente la teatru pe care le scrie el. E un lucru foarte bun că are şi această calitate de a scrie... Mai ales că avem din ce în ce mai puţini scriitori de revistă care «scriu» în spiritul lui Tănase... Că vulgarităţi auzim tot timpul", a adăugat Alexandru Arşinel.
Mai multe articole despre:
actor Alexandru Arşinel Vasile Muraru