MENIU

Află ce hobby-uri interesante au vedetele!

<p>Beyonce</p>

Chiar daca au o viata sociala destul de activa, totusi, celebritatile care pasesc cu gratie pe covorul rosu de la Hollywood gasesc clipe pretioase si pentru pasiunile lor. Un lucru este clar: viata de vedeta nu este usoara! Multe staruri au recunoscut ca au foarte putin timp liber pentru a se dedica placerilor lor, insa nu renunta la ele indiferent ce s-ar intampla.

Afla ce hobby-uri au vedetele si cat de interesante sunt activitatile lor din timpul liber!

Beyonce Knowles, indragostita de misterul crimelor

Cantareata si dansatoare de exceptie, Beyonce si-a castigat o multime de fani inca de la inceputul carierei. Probabil te gandesti ca acestea sunt singurele hobby-uri carora le dedica tot timpul ei. Ei bine, energica vedeta adora ca, in clipele de relaxare, sa citeasca cu sete romane intrigante despre crime. Ea dedica multe clipe din timpul ei liber acestui gen de literatura.

Johnny Depp are cel mai ciudat hobby dintre vedete

Sexy si talentat - o combinatie care te lasa fara cuvinte si care te face sa te gandesti la un barbat cu hobby-uri demne de un reprezentant al sexului opus. Te-ai fi gandit pana acum ca Johnny Depp adora sa colectioneze papusi Barbie? Celebrul actor detine un numar impresionant de astfel de jucarii si este atras in special de editiile limitate. Nu s-a dat in laturi nici sa achizitioneze papusi care ii infatiseaza pe Elvis, Lindsay Lohan si Beyonce.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
Johnny Depp Beyonce Knowles hobby hobby vedete