MENIU

Adevărul despre plecarea Margheritei din casa părintească

Adevărul despre plecarea Margheritei din casa părintească

Recent, Margherita a dat de înţeles că ar dori să se mute din casa părinţilor săi pentru faptul că nu are suficientă libertate, în special din partea tatălui. El ar fi ceva mai sever decât Viorica în ceea ce priveşte ieşirile nocturne, care nu fac casă bună cu învăţatul.

"Tata m-a certat, mi-a spus că la 21 de ani trebuie să studiez, nu să ies în oraş. Vreau să mă mut din casa familiei mele! Vreau să îmi iau viaţa în piept! Tata e puţin tradiţionalist, a rămas aşa, ca pe vremea lui Ceauşescu", a declarat tânăra cântăreaţă la Antena 1.

"Este o glumă! Copiii mei au învăţat ceea ce faceţi voi, jurnaliştii. Atât Fulgy, cât şi Marga îmi spun aşa:Mami, să vezi că ceea ce vom posta noi acum pe Facebook va fi preluat pe toate site-urile. Copiii mei au învăţat să se joace cu presa. Ei stau pe gânduri două, trei minute, postează acolo ce postează şi imediat sunt preluaţi. După care vin la mine şi zic: Ia uite, mami, suntem pe toate site-urile! Unde naiba să plece Marga? Să fim serioşi! Marga are tot ce vrea. Are libertate, se plimbă, are de toate. Este adevărat că o mai condiţionează taică-su, dar este normal ca un tată de fată să îi spună să vină acasă la o oră decentă, cum ar fi ora două, în loc de 7-8 dimineaţa. Aşa cred că este corect. Pe mine nu mă preia nimeni, că eu nu mă pricep la tot felul de formulări pe pagina de Facebook. Eu postez lucruri despre mâncare, căţei, dar ăştia doi mici au învăţat să manipuleze lucrurile astea", a spus Viorica de la Clejani pentru Ziarul Ring

Mai multe articole despre:
casă plecare adevăr margherita parinteasca