MENIU

Adevăratul motiv al morţii fiului Elenei Cârstea. "Sunt devastată"

Vestea morţii fiului vitreg al cântăreţei Elena Cârstea a şocat întreaga lume. Totuşi, deşi artista nu a dezvăluit cauzele decesului acestuia, o serie de postări pe Facebook au scos la iveală faptul că Brett Thomas Muttart s-ar fi luptat de mai multă vreme cu dependenţa de droguri.

După ce anunţul decesului lui Brett Thomas Muttart a fost făcut, pe pagina de Facebook a tânărului în vârstă de 30 de ani au fost postate sute de comentarii şi mesaje.

Printre cei care şi-au aşternut gândurile pe reţeaua de socializare s-a aflat şi mama biologică a lui Brett.

"Copilul meu a scăpat de demonii dependenței! Inima mea se rupe azi, pentru că nu voi mai auzi din nou cuvintele sale frumoase", a scris femeia.

Mai mult, postările unor amici ai acestuia au dezvăluit faptul că Brett era dependent de droguri şi a petrecut o perioadă într-un centru de dezintoxicare, potrivit presei tabloide.

"L-am vizitat împreună cu fostul meu prieten acum un an la centrul de dezontoxicare; am fost exact compania de care avea nevoie atunci", a povestit o tânără.

Cu toate acestea, Elena Cârstea a refuzat deocamdată să facă publice cauzele decesului fiului ei vitreg.

"Sunt devastată, abia am reuşit să-mi liniştesc soţul, nu ne mai revenim. (...) Nu vă pot spune mai multe, vreau să treacă o perioadă, să ne liniştim. Abia apoi voi vorbi despre cauza decesului", a declarat ea pentru presa click.ro.