MENIU

Adelina Pestriţu a recunoscut: “Merg la psiholog de 3 ani. Mi-e foarte frică de…”

Adelina Pestrițu nu mai apare zilnic pe sticla de cateva luni, dar își face timp pentru ea și arată mai bine ca oricand. Vedeta recunoaste ca in ultima perioadă a fost extrem de prinsa cu diverse proiecte online, însă vizitele la psiholog nu le ratează. De ce îi e teamă Adelinei?

Într-un interviu pentru ziarulring.ro, Adelina Pestrițu a vorbit despre iubire, ambiții și diete, dar și despre temeri și moarte.

“La psiholog merg de 3 ani de zile si recomand tuturor. A merge la un specialist nu inseamna a fi nebuna, ci a avea grija de cea mai importanta parte a corpului tau, si anume creierul. Sunt momente in viata cand nimeni si nimic nu te mai pot scoate dintr-o pasa proasta. Atunci este momentul sa faci o vizita celui care este cel mai indreptatit sa te ajute”, a mărturisit Adelina.

Extrem de sincera, bruneta a dezvaluit si cea mai mare temere a sa: “Mi-e frica de momentul in care imi voi pierde parintii... Asta este singura mea frica! Nici nu vreau sa ma gandesc la acea clipa pentru ca numai gandul ma face sa ma dezintegrez”. 

Citește si: Adelina Pestrițu a recunoscut după 3 ani. Secretul pe care nu și-l dorea aflat, a ieșit la suprafață

“Mananc si dulciuri!”

In trecut s-a luptat cu kilogramele in plus si, din cauza dietelor drastice, a ajuns inclusiv la spital. Acum e in forma maxima si nu mai stie ce e infometarea. Secretele? O dieta echilibrata si sport. “Am o alimentatie echilibrata, respectiv 3 mese pe zi. Consum salate, carne de vita si curcan, supe-creme si gustarile dintre mese. Nu ma dau inapoi nici de la dulciuri, insa prefer sa fie raw. Fac sport odata la 3 zile si tratamente corporale zilnic”, a mai spus Adelina, conform ziarulring.ro.

Mai multe articole despre:
vedeta Adelina Pestriţu speak