MENIU

Actriţa Halle Berry, dată în judecată de angajatul unui aeroport. Ce acuzaţii i se aduc

Halle Berry şi soţul ei, actorul francez Olivier Martinez, au fost daţi în judecată de un angajat al Aeroportului Internaţional din Los Angeles, care i-a acuzat pe cei doi artişti că l-au agresat fără niciun motiv, în luna ianuarie a acestui an, şi le-a cerut despăgubiri de 5 milioane de dolari.

Ronaldo Owens afirmă că Olivier Martinez l-a lovit în zona feţei cu un scaun auto pentru bebeluşi, în timp ce actorii, înconjuraţi în acel moment de paparazzi, încercau să ajungă cât mai repede la un automobil care îi aştepta în faţa aeroportului, potrivit contactmusic.com.

În documentele depuse la tribunal, luni, Ronaldo Owens spune că nu blocase în niciun fel deplasarea celor doi actori şi că avea tot dreptul să se afle în acel loc, deoarece era angajat al aeroportului, în momentul în care Olivier Martinez l-ar fi lovit fără să fi fost provocat.

De asemenea, Owens o acuză pe Halle Berry, spunând că vedeta hollywoodiană s-ar fi aflat la originea agresiunii, deoarece i-ar fi oferit soţului ei "un cec în alb pentru acel atac".

Ronaldo Owens solicită daune de 5 milioane de dolari, relatează MEDIAFAX.

Actorul Olivier Martinez era însoţit de soţia sa şi de fiica acesteia dintr-o relaţie anterioară, Nahla, în vârstă de şase ani, dar şi de fiul cuplului, Maceo, născut în octombrie 2013.

Actorul francez Olivier Martinez, în vârstă de 49 de ani, a avut relaţii cu mai multe femei celebre, precum actriţele Mira Sorvino, Juliette Binoche, Michelle Rodriguez şi Rosie Huntington-Whiteley, cântăreaţa Kylie Minogue şi modelul Goya Toledo.

Olivier Martinez a început o relaţie cu Halle Berry în 2010, în timpul filmărilor de la producţia cinematografică "Valul întunecat/ Dark Tide". Cei doi actori s-au logodit în martie 2012 şi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Franţa, pe 13 iulie 2013. Fiul lor, Maceo, s-a născut în octombrie 2013, la Los Angeles.

Halle Berry a devenit cunoscută cu rolul din filmul "Bumerangul/ Boomerang" (1992) şi a confirmat aşteptările criticilor de specialitate cu rolurile din "Familia Flintstones: Aventuri în Epoca de Piatră/ The Flintstones" (1994) şi "Bulworth" (1998). Pe lângă Oscarul câştigat în 2002, pentru "Puterea dragostei/Monster's Ball", Halle Berry a devenit un star mondial cu roluri precum cele din franciza "X-Men", "Cod de acces: Swordfish/ Swordfish" (2001) şi "Să nu mori azi/ Die Another Day" (2002). Actriţa a regăsit succesul de odinioară şi în anii 2010, cu filmele "Atlasul norilor/ Cloud Atlas" (2012) şi "Apel de urgenţă/ The Call" (2012).

Halle Berry a câştigat însă şi o Zmeură de Aur pentru cea mai proastă interpretare feminină, în 2005, pentru rolul din "Catwoman", şi este una dintre puţinele actriţe de la Hollywood care s-au prezentat la ceremonie pentru a-şi ridica în persoană acest trofeu deloc de invidiat.