MENIU

Această actriță refuză să facă selfie-uri alături de fani. Trufie, sau siguranță personală?

Emma Watson este conștientă de statulul ei de superstar internațional, tocmai de aceea, este foarte atentă să-și protejeze viața privată. Actrița nu dorește să facă selfie-uri alături de fani, chiar dacă aceștia i-o cer.

„Pentru mine, există o diferență între a avea o viață privată, sau nu. Dacă cineva îmi face o fotografie și o postează pe rețelele de socializare, în două secunde se poate afla exact unde mă aflu, pe o rază de 10 metri”, a declarat aceasta într-un interviu pentru revista Vanity Fair.

Watson a spus că este foarte important pentru siguranța personală și protejarea vieții private să înveți să refuzi selfie-urile.

Emma Watson a crescut sub lumina reflectoarelor și toată lumea i-a urmărit parcursul încă de când apărea în franciza Harry Potter, așadar, este obișnuită să fie în centrul ateției.

„Am învățat să fiu foarte selectivă atunci când accept să fac fotografii alături de cineva. Trebuie să tragi linie între a fi o celebritate admirată și a face pe plac cuiva, dar pe copii nu-i refuz niciodată”, a declarat aceasta.