MENIU

A urcat pe scenă, dar după prima piesă s-a enervat şi a plecat. Fanii au rămas plângând

<p>JUSTIN BIEBER</p>

Cântăreţul canadian Justin Bieber a stârnit un adevărat scandal, după zilele trecuta ce şi-a întrerupt şi a anulat brusc show-ul său din Oslo.

Justin Bieber şi-a întrerupt concertul de la Oslo, la care asistau aproximativ 1.000 de persoane, după ce a interpretat o singură piesă - "Boyfriend". Cântăreţul în vârstă de 21 de ani a făcut acest gest după ce mai mulţi fani l-au stropit cu apă.

După ce a încercat să şteargă scena cu propriul tricoul, Bieber şi-a pierdut cumpătul: "Ok, asta e! S-a terminat! Nu mai ţin acest concert", a spus el înainte de pleca, scrie 20minutes.fr.

Ulterior, vedeta a publicat pe contul său de instagram un mesaj în care şi-a cerut scuze pentru incident şi a explicat că a avut "o săptămână dificilă".

"Din păcate, a fost o săptămână dificilă pentru mine, cu zile foarte lungi, lipsite de somn. În niciun caz nu am dorit să par răutăcios, dar am ales să îmi opresc show-ul pentru că oamenii din primele rânduri nu voiau să înţeleagă. Nu întotdeauna fac lucrurile aşa cum ar trebui, dar sunt şi eu un om şi fac tot ce pot pentru a deveni mai bun", a scris el.

"Din nefericire, alte persoane au avut de suferit din acest motiv, ca şi mine. Îmi pare rău pentru persoanele din spatele sălii, îmi pare rău pentru aceia pe care i-am dezamăgit", a adăugat Bieber.

Potrivit Reuters, Justin Bieber a părăsit oraşul Oslo la bordul avionului său privat, la scurt timp după miezul nopţii, lăsându-i pe unii dintre fanii lui dezamăgiţi şi în lacrimi.

Mai multe articole despre:
scandal concert apă Oslo fani scenă public Justin Bieber