MENIU

A refuzat o întâlnire cu Donald Trump. Acum regretă amarnic. Cine este starul care a îndrăznit

Actrița Emma Thompson a dezvăluit că, in timp ce filma pentru producția „Primary Colors”, a primit o invitație la o cină romantică de la Donald Trump. Se întâmpla în anul 1998, pe când Trump era încă unul dintre magnații care flirtau cu lumea mondenă americană.

Aflată în Suedia, actrița Emma Thompson a acordat zilele trecute un interviu postului local SVT, în care a povestit experiența avută cu Donald Trump, când acesta a încercat să obțină o întâlnire cu ea, într-unul dintre vastele apartamente din Trump Tower.

Invitația a venit sub forma unui apel telefonic surpriză, pe când era într-o pauză de filmări. la acea dată, actrița divirțase de Kenneth Branagh, iar magnatul se separase de a doua soție, Marla Maples.

„M-a întrebat: ce-ar fi dacă ți-aș oferi cazare într-unul dintre Turnurile Trump? Sunt foarte confortabile. Iar eu l-am întrebat: de ce îmi oferi loc de cazare, când eu mă aflu chiar acum în rulota mea? După care el a continuat: cred că ne-am înțelege foarte bine, poate luăm cina la un moment dat. Eu nu am mai știut ce să-i răspund și i-am spus că voi reveni cu un apel telefonic.”

Actrița povestește amuzată că nu au apucat să se întâlnească niciodată, dar a menționat în glumă că acum regretă că nu a dat curs invitației:

„Dacă ne gândim la câte povești ar fi putut surveni!...”