MENIU

A fost patron la Dinamo, acum a ajuns actor la Hollywood

Un milionar român a dat lovitura vieţii lui. Se iubeşte cu o bombă sexy care vrea să ajungă mare actriţă la Hollywood.

După ce s-a iubit cu faimoasa Mădălina Ghenea, Dragoş Săvulescu a dat marea lovitură. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o fostă Miss pe nume Angela Martini.

Fostul acționar al clubului Dinamo, Dragoș Săvulescu, a intrat în atenția presei prin prisma relației cu Mădălina Ghenea.

Tânărul a fost primul bărbat din viața Mădălinei, dar și cel care a ajutat-o să devină ceea ce este ea azi: model și actriță de succes. Deși a iubit-o cu patos, Săvulescu nu numai că nu mai vrea să audă de ea, dar, ajuns acum în glorie la Hollywood, nu dorește să-i mai întindă o mână de ajutor, anunţă libertatea.ro.

Dragoș Săvulescu și-a văzut visul cu ochii și s-a mutat în „Cetatea Filmului” pentru a face carieră. Omul de afaceri are deja câteva proiecte pe val, unul dintre ele fiind deja în sălile de cinema și din România. În pelicula „High Strung”, Săvulescu nu are doar un rol episodic, ci a lucrat și la producția filmului. De fapt, Dragoș își dorește să exceleze mai mult spre partea de producție, decât cea actoricească, așa că, se implică în tot soiul de proiecte și interacționează cu „greii de la Hollywood”, mai spune sursa citată.

Mai multe articole despre:
Hollywood actor Dragos Savulescu Madalin Ghenea