MENIU

A cheltuit zeci de mii de euro ca să arate ca Pamela Anderson! Rezultatul?

Pamela Anderson, în formă maximă la 45 de ani
Carolyn
Carolyn

Carolyn Anderson, 28 de ani, a cheltuit aproape 25 de mii de euro pentru pentru operaţii estetice ca să arate ca Pamela Anderson. Tânăra îşi dorea de la vârsta de 14 ani ca să arate ca starul din Baywatch.

Carolyn a suferit mai multe operaţii estetice la sâni, şi-a înjectat botox, şi-a albit dinţii şi a făcut liposucţii. Tânăra a povestit ca a crescut cu serialul Baywatch, iar Pamela Anderson a fost un model pentru ea.

"Încă de la vârsta de 14 ani, mi-am vopsit părul blond, iar la 20 de ani mi-am făcut prima mărire de sâni, însă după câteva luni mi-am dat seama că operaţia a fost un eşec", a povestit tânăra. 

Anderson a frecventat salonul de bronzat şi spune că obişnuia să stea câte 16 minute. În ciuda eforturilor disperate de a arăta ca fostul iepuraş Playboy, britanica a spus că i se întâmpla extrem de rar să i se spună că seamănă cu Pamela Anderson.

Carolyn se amăgeşte spunând că este cu siguranţă un compliment pentru vedetă să afle că la peste 40 de ani este un model pentru o tânără ca ea.

Mai multe articole despre:
Pamela Anderson model actriţă operaţii estetice