MENIU

15 trucuri bizare prin care vedetele de la Hollywood rămân slabe

15 trucuri bizare prin care vedetele de la Hollywood rămân slabe

Analizate în detaliu de fiecare dată când ies în public, vedetele de talie internațională trebuie să arate perfect în orice situație, iar pentru asta fiecare apelează la propriile soluții. Iată cele mai bizare 15 trucuri prin care vedetele de la Hollywood rămân slabe:

1. Gwyneth Paltrow

Actrița este cunoscută pentru antrenamentele ei epuizante cu antrenorul personal Tracy Anderson. Însă în plus de asta, Gwyneth bea cel puțin doi litri de apă pe zi și face regulat clisme pentru a rămâne slabă. Se pare că eforturile ei dau roade, pentru că a fost desemnată în 2013 drept cea mai frumoasă femeie din lume, de către revista People.

2. Megan Fox

Protagonista din “Transformers” mărturisește că bea câte un shot de oțet de mere înainte de fiecare masă pentru a pierde kilograme. Actrița susține că oțetul curăță grăsimile din colon, ajutând corpul să digere mai eficient mâncarea și diminuând poftele de tot soiul. 

3. Angelina Jolie

Faimoasă pentru silueta ei zveltă, Angelina Jolie a dat dovadă de îndrăzneala în privința dietelor pe care le-a avut de-a lungul timpului. În timp ce a vizitat Cambodgia, partenera lui Brad Pitt a gustat tot felul de insecte și a mărturisit că gândacii i-au plăcut cel mai mult. 

4. Uma Thurman

Uma Thurman să hrănește doar cu mâncare crudă. Potrivit adepților acestui tip de dietă, enzimele producătoare de energie sunt distruse atunci când alimentele sunt gătite.

5. Sarah Michelle Gellar

Se presupune că vedeta din “Buffy, spaima vampirilor” urmează dieta cu supă de varză. Din când în când, timp de șapte zile nu mănâncă decât supă de varză și unele legume și fructe.

6. Madonna

Celebra cântăreață a mărturisit că a urmat dieta franțuzească în care gătești mâncarea, o pui în farfurie, o apropii de gură, dar nu iei nici măcar o înghițitură. Se presupune că îți poți păcăli astfel organismul să creadă că ai mâncat. Când alege să mănânce cu adevărat, Madonna preferă alimente organice și se dă în vânt după uleiul de semințe de in, care are proprietăți de slăbire.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
silueta Hollywood vedete slabe bizare trucuri raman