MENIU

Recompensa uriașă pe care stăpânii lui Patrocle „o pun la bătaie pentru a fi găsit”. Câinele pierdut în urmă cu două luni nu a revenit acasă

Patrocle, câinele care a dispărut în București pe 17 martie 2024, încă nu a fost găsit. Familia continuă căutările disperate și a majorat recompensa pentru găsirea lui la 6.000 de lei.

Patrocle nu a fost găsit nici acum

Alexandra Pașca, stăpâna câinelui, a pierdut contactul cu Patrocle în timpul unei plimbări, după ce acesta s-a speriat de claxonul unei mașini și a fugit. De atunci, familia nu a mai reușit să-l găsească, deși a fost zărit la un moment dat. Din păcate, când au ajuns în zona respectivă, era deja prea târziu.

Recompensa pentru Patrocle a ajuns la 6.000 de lei

Inițial, recompensa pentru găsirea lui Patrocle era de 4.000 de lei, dar acum a fost mărită la 6.000 de lei. În plus, cei care oferă informații sau fotografii cu patrupedul pot primi 500 de lei. Stăpânii au pus la dispoziție numerele lor de contact și detalii despre ultimele locuri în care a fost văzut câinele.

„Mărim la 6.000 de lei recompensa pentru prinderea lui Patrocle sau pentru recuperarea lui, dacă cineva l-a prins deja și nu știe de această căutare. Oferim 500 de lei pentru orice informație care ne conduce la el sau pentru o poză/video care să arate că încă este în viață. Este blând, dar foarte fricos, microcipat și castrat. Din 3 aprilie, de când a fost pozat în Colentina (str. Maior Bacila / Poiana cu Aluni), nu mai știm nimic despre el. Continuăm căutările și nu ne oprim până nu aflăm unde este și ce s-a întâmplat cu el. A dispărut pe 17 martie din sectorul 2 (Bd Chișinău / Delfinului), dar poate fi oriunde în București sau zonele limitrofe. Hai acasă, Patroclino! Mulțumim tuturor din inimă pentru ajutor!", a postat Alexandra Pașca pe Facebook.

Familia Pașca nu renunță la speranța de a-l găsi pe Patrocle și continuă să publice anunțuri zilnice pe internet, în speranța că cineva va aduce informații care să ajute la întoarcerea lui acasă.