MENIU

Metoda „magică” pentru a-ți opri câinele să latre încontinuu de la fereastră! Doi americani din Pennsylvania au găsit "răspunsul": patrupedul lor, viral pe TikTok

Cățel/ Captură foto Newsweek

Un câine nervos latră în mod normal la orice, de la o reflexie la fereastră, un camion parcat sau o pisică care se află afară. Întâmplare face însă ca un costum vechi de Halloween să ajungă să fie antidotul perfect pentru anxietatea câinelui.

Este și cazul lui Myko, un câine de salvare de rasă mixtă, care s-a dovedit a fi incredibil de anxios și ușor de iritat de orice, de la zgomotele puternice precum tunetul, și până la a vedea o vulpe de la fereastra casei sale din Philadelphia, Pennsylvania, relatează site-ul Newsweek. Drept urmare, proprietarii lui Myko au încerca să-l oprească din lătrat și să-l asigure că nu era nevoie să fie nervos, dar nu au avut nicio izbândă.

După ce au căutat soluții online, proprietarii lui Myko au aflat că acoperirea urechilor unui câine reprezintă pentru simpaticele patrupede un moment de confort, așa că s-au pus pe treabă! Aceștia au scos un costum vechi de Halloween de măgăruș, cumpărat special pentru Myko, care includea niște urechi albastre aboslut adorabile.

Incredibil, dar odată ce urechile au fost așezate pe capul lui Myko, câinele a devenit instantaneu tăcut și calm.

Urechile au devenit, astfel, un element de bază în imaginilele cu câinele de pe rețelele sociale, proprietarul său aratând în mod regulat cât de bine funcționează metoda pe TikTok.

@mykomushroom Replying to @bella_the_newfoundland Thoughts? It’s unconventional, yes. But wrong? Do you agree or disagree with our no-bark method? 🙊 #dogsoftiktok #funnydog #cutedog #bark ♬ Cute - Aurel Surya Lie

Acoperirea urechilor câinelui este o metodă neobișnuită și s-ar putea să nu funcționeze pentru fiecare câine.

Organizația de caritate Dog's Trust, cu sediul în Regatul Unit, oferă numeroase sfaturi despre cum pot face proprietarii ca să-și oprească din lătrat câinii. Printre altele, ideile includ ca niciodată să nu-i spună câinelui să latre, deoarece îi poate încurca, evitarea expunerii acestora la lucruri care i-ar putea speria, păstrarea câinelui activ și angajat. Cel mai important este, de asemenea, să nu răsplătești câinele atunci când începe să latre.

Mai multe articole despre:
caini latrat metoda oprit caini latrat myko tiktok