MENIU

VIDEO Accident cumplit în Argeş. Trei victime încarcerate

Accident grav pe DN 65 , în comuna Lunca Corbului, din județul Argeș. Un Volkswagen a fost izbit frontal de un TIR, fiind proiectat în șanț. Trei persoane au rămas încarcerate în autoturism. Un elicopter SMURD se află la faţa locului pentru a interveni.

Accidentul a avut loc în comuna Lunca Corbului, pe panta din localitatea Mârghia, zonă în care au avut loc multe accidente.

Un TIR a lovit un Volkswagen în care se aflau trei persoane. După impact, autoturismul a fost proiectat în şanţul din beton. Pentru a scoate persoanele încarcerate, militarii au fost nevoiţi să taie Volkswagenul cu aparatura specială.

Pe durata intervenţiei pompierilor de la Detaşamentul Piteşti, s-a deplasat în Argeş, un elicopter SMURD pentru a interveni. Prima a fost scoasă dintre fiare o tânără de 19 ani. Un bărbat şi o femeie au fost se asemenea extrase de militari din autoturismul avariat.

Aparatul de zbor a aterizat direct pe şosea, pentru a acorda îngrijiri. Prima ipoteză cu privire la producerea accidentul ar fi aceea că şoferiţa Volkswagenului, o femeie de 42 de ani, a intrat pe contrasens într-o curbă. Maşina a fost lovită frontal de un TIR plin cu anvelope, condus de un piteştean, în vârstă de 27 ani.

Mai multe articole despre:
victime tir SMURD accident argeş