MENIU

Val de spargeri într-o localitate gălăţeană

Val de spargeri în localitatea gălăţeană Matca. Oamenii se plâng că, în ultimele două săptămâni, au fost sparte în jur de 20 magazine, farmacii, baruri şi chiar şi un supermarket. Pagubele se ridica la zeci de mii de lei. Oamenii stau acum cu teamă, că vor fi iarăşi jefuiţi, mai ales că poliţiştii nu au dat de urma hoţilor. 

Prima societate comercială spartă a fost un magazin de piese auto. Camerele de supravegehe au surprins un bărbat care poartă cagulă. În câteva zeci de secunde, individul a furat banii şi a fugit. 

Hoţii au intrat şi înt-o farmacie pe un geam la care au ajuns, urcând pe tomberoane. Au răscolit după bani şi medicamente cu regim special, dar nu au reuşit să ia mai nimc, pentru că s-a declanşat alarma. 

Şi mai multe magazine au fost sparte, dar şi un supermarket, de unde s-ar fi furat marfă de peste zece mii de lei. Într-un bar, hoţii au intrat printre gratii, au stricat trei aparate de joc şi au luat 2.000 de lei. 

La mica distanţă de primul bar, hoţii au jefuit alt local. 

Politia a confirmat doar că există dosare penale pentru mai multe furturi comise în localitatea Matca la societăţi comerciale. 

 
Mai multe articole despre:
Galaţi hoţi Matca video