MENIU

Un milion de luminiţe de Crăciun au fost aprinse în Craiova

Atmosfera de poveste a fost deja resimţită de craiovenii care au fost prezenţi în Piața Mihai Viteazul, spectacol artistic și aprinderea iluminatului festiv marcând startul evenimentelor ce vor întreţine perioada sărbătorilor de iarnă.

Cele mai iubite personaje de copiii de pretutindeni, alături de artiștii Teatrului Colibri din Craiova cu „Poveste de Iarnă”, artiștii Cutiuței Muzicale, care au venit cu spectacolul „Secretul Pălăriei Fermecate”, dar și alături de îndrăgita solistă Nico, toţi au dat veste că se apropie luna cadourilor.

Amplasate în acest an după un concept special, luminițele au acaparat toate privirile, indiferent de vârstă.

„Pigmenți aurii și lumină alb caldă învăluie străzile Craiovei cu discreție și strălucire deopotrivă. Dacă bulevardul AI Cuza este împodobit cu globuri și sfere de diverse dimensiuni, forme și texturi, fațada Primăriei impune, în acest an, un decor monumental prin coroana centrală de brazi aurii și ploaia de lumini frumos aranjate. Craiovenii vor avea ocazia să admire, în Piața Mihai Viteazu, două cupole impresionante cu străluciri de diamant. Bradul care va trona pe patinoar reprezintă un apogeu de prețiozitate prin zecile de globuri lucioase aurii și medalioane texturate, în timp ce clădirea Palatului Administrativ este îmbogățită anul acesta de 3 coroane de brad decorate cu globuri de dimensiuni diferite”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Craiova.

Mai multe pe realitateadecraiova.net.

Mai multe articole despre:
luminițe de crăciun