MENIU

Un celebru medic s-a sinucis. Nimeni nu are nicio explicație pentru acest gest

Depresia cauzata de probleme emotionale a fost prea puternica pentru acest iesean. Ultimele luni de viata au insemnat un chin continuu. Apropiatii se declara socati de tragedia petrecuta

Ani la rand colaboratorii unui medic veterinar iesean au avut doar cuvinte de lauda pentru activitatea sa. Constantin Dodan era unul dintre cei mai apreciati specialisti ieseni din domeniul dresajului canin, printre clientii sai numarandu-se personaje foarte cunoscute din mediul politic, economic sau juridic iesean. In cursul zilei de 24 martie, oamenii legii au fost anuntati ca trupul neinsufletit al unui barbat in varsta de circa 55 de ani a fost gasit intr-un apartament dintr-un bloc din Valea Lupului, scrie bzi.ro. 

Dupa cercetarile de la fata locului si de la Institutul de Medicina Legala (IML) s-a ajuns la concluzia ca barbatul, nimeni altul decat Constantin Dodan, si-a luat viata prin spanzurare in urma cu cateva zile. Se pare ca acesta locuia singur intr-un apartament situat intr-un bloc recent construit din comuna Valea Lupului. Vestea i-a cutremurat pe cei care il cunosteau pe medicul Dodan, omul fiind cunoscut ca o fire vesela si deschisa. 

Mai multe, pe bzi.ro. 

Mai multe articole despre:
Iaşi sinucidere medic sinucis