MENIU

Un câine este schingiuit de hingheri sub ochii elevilor

Imagini înfiorătoare au fost surprinse în faţa unei şcoli din localitatea Mârşa, judeţul Sibiu. Hingherii capturează un câine şi îl chinuie sub ochii copiilor, care ţipă, plâng sau aruncă după ei cu mâncare.

Imaginile au fost surprinse în plină zi, în faţa şcolii din localitatea Mârşa, judeţul Sibiu. Angajaţii Serviciului de Ecarisaj de la Primăria Avrig, de care ţine colonia Mârşa, au tras cu puşca cu tranchilizant în faţa şcolii, când curtea era plină de copii, apoi au târât în laţ câinele care urla de durere şi l-au aruncat într-o cuşcă.

”Ieri după oră, ieşind în pauză, am auzit gălăgie, am ieşit să văd despre ce este vorba, moment în care unul dintre angajaţii de la Primăria Avrig, serviciul ecarisaj, târa un câine cu laţul de gât, care fusese tranchilizat în curtea şcolii, printre copii, cu armă de tranchilizare pe care ei susţin că este legal să o folosească, cred că nu este legal să foloseşti o armă într-o curte a unei şcoli, existând riscul să loveşti un copil. I-am întrebat de ce fac treaba asta, au spus că sunt puşi să facă treaba asta. Bineînţeles că elevii au reacţionat, unii plângeau, alţii ţipau, alţii strigau să îi dea drumul câinelui, a venit maşina Primăriei, şoferul care se ocupă cu problema asta este unul dintre şefii de acolo, l-a luat şi l-a trântit în cuşca din maşină şi au plecat cu el. Copiii erau extrem speriaţi, plângeau în hohote, ţipau”, a spus Ion Filimonescu, preot în localitatea Mârşa şi profesor de religie la şcoala din localitate, cel care a asistat la toată scena, scrie Adevarul.ro.

Mai multe articole despre:
elevi Sibiu câine hingheri