MENIU

Un avion utilitar a aterizat forțat în Harghita, după ce a luat foc - Update

<p>Planor aterizat</p>
Avion prabusit Tuzla
<p>Planor aterizat</p>

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat pe vârful Mădăraș, în Harghita, după ce a luat foc! Avionul cu două persoane la bord decolase de pe Aeroportul din Târgu Mureș, scrie realitateadeharghita.net.

La manşă se afla o femeie care a reuşit să iasa din planor fără probleme, potrivit Realitatea de Covasna. Nu acuză probleme medicale, însă va fi evaluată amănunţit de către echipajul SMURD de la faţa locului.

UPDATE, ora 15.10: Elicopterul SMURD a ajuns la locul unde se află cele două persoane. Unul dintre aceștia sete suspect că are o mână rupttă și a fost troliat și elicopter și dus la ambulanță. Urmează ca și cea de-a doua persoană să fie luară de la fața locului. 

.................

Este vorba de un avion utilitar folosit la vaccinarea vulpilor din zonă în cadrul unui program național de profil. La bord se aflau pilotul și încă o persoană.

Practic, avionul utilitar a aterizat fortat intr-o zona necunoscuta exact încă, intre Odorhei si Gheorgheni. Cei doi pasageri s-au auto evacutat, iar avionul a luat foc dupa inpact.

Ambele persoane sunt conştiente, fără răni grave şi urmează să fie evaluate de către echipajele medicale.

Mai multe articole despre:
avion prăbuşit