MENIU

Un adolescent fără permis din Alba a furat o maşină şi s-a izbit de o spălătorie auto

Un tânăr de 16 ani din Alba, aflat sub influenţa alcoolului a furat în noaptea de vineri spre sâmbătă o autoutilitară de pe marginea drumului. La un moment dat a pierdut controlul maşini şi s-a izbit de o spălătorie auto aflată pe marginea drumului.

Adolescentul locuieşte în Crăciunelu de Jos, o localitate din judeţul Alba, aflată la şapte kilometri de municipiul Blaj, de unde a furat maşina. În urma accidentului a fost avariat şi un semn de circulaţie.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la spital unde i s-au recoltat două probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, scrie Mediafax.

Minorul nu a suferit leziuni care să îi pun- viaţa în pericol, potrivit IPJ Alba. Poliţia Alba efectuează în continuare cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

Sursa foto mediafax

   

Mai multe articole despre:
Blaj adolescent beat la volan spalatorie distrusa