MENIU

Un adolescent a fost înjunghiat pe stradă. Agresorul a fost reținut. Update

<p>Un adolescent a fost &icirc;njunghiat pe stradă</p>

Tânărul de 29 de ani considerat principalul suspect în cazul bărbatului împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, în apropiere de sediul Poliţiei Timiş, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru uz de armă fără drept şi lovire, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Timiş, tânărul de 29 de ani care a rănit un bărbat de 38 de ani, împuşcându-l cu un pistol cu bile de cauciuc, în urma unui conflict izbucnit, vineri dimineaţă, în apropierea sediului Poliţiei Timiş, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acuzaţiile care i se aduc acestuia sunt uz de armă fără drept şi lovire, tânărul fiind dus în arestul Poliţiei Timiş şi urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ancuţa Morariu, declara anterior că vineri, în jurul orei 6.00, un bărbat a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, în urma unui conflict spontan, el având răni superficiale în zona omoplatului.

Conflictul a avut loc pe Bulevardul Take Ionescu din Timişoara, chiar lângă sediul Poliţiei Judeţene Timiş.
Morariu spunea că acolo a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, iar bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost împuşcat cu o armă neletală.

Cinci persoane suspectate că sunt implicate în acest caz au fost audiate la sediul Poliţiei Timiş. Suspectul principal este un tânăr de 29 de ani, deţinător legal de armă neletală cu bile de cauciuc, el fiind, de asemenea, audiat.
Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Municipal din Timişoara pentru îngrijiri medicale, nefiind internat.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Mai multe articole despre:
Timişoara înjunghiat adolescent