MENIU

Turiști inconștienți! La doi metri de urși pentru un selfie (VIDEO)

Imagini incredibile filmate pe Trasnfăgărășan! Mai mulţi turişti inconștienţi s-au apropiat la mai puţin de 2 metri de doi urși şi au început să-i hrănească, pentru a putea face selfie-uri. Postarea a stârnit un val de reacţii critice la adresa celor care au 

 „Azi pe Transfăgărășan, turiști care hrănesc urșii aproape din palmă și fac selfie-uri cu ei… Copii erau la câțiva metri de urși…E foarte trist să văd așa ceva…” a scris pe contul de socializare persoana care a realizat filmarea.

sursă video: Cezar Outdors/Realitatea de Argeş

 

Pe înregistrare se observă un grup format din cel puţin 8 turişti au oprit maşinile lângă doi urşi, aflaţi în apropiere de şosea. Unul îi hrănea, altul îşi făcea selfie, în timp ce două doamne filmau sau fotografiau. Printre ei şi un copil de aproximativ 4- 5 ani.

Cel care a realizat filmarea a oprit lângă turişti pentru a le atrage atenţia asupra pericolului. Răspunsul unuia dintre bărbaţi, este de-a dreptul halucinant. „Nu ne apropiem tare!”, asta deşi se afla la doi paşi de mamifere. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns omul continuă şi zice ” Ăştia-s puiuţii, mama lor e periculoasă!”.

Detalii pe Realitatea de Argeş.

Mai multe articole despre:
null