MENIU

Tragedie. Soția unui cunoscut milionar român s-a sinucis. S-a aruncat de la mansarda casei

Soţia patronului Redcon 1 Neculai Micu s-a sinucis, aruncându-se de la mansardă propriei locuinţe, aflată în zona rezidenţială a Vasluiului, de pe Delea. Coca Micu a fost dusă de urgenţă la spital şi apoi transferată la o unitate medicală din Iaşi unde a şi murit, scrie Vremeanoua.ro.

Cu două săptămâni în urmă Coca Micu ar mai fi avut o tentativă de suicid. Atunci, femeia a înghiţit un pumn de pastile. Ea a fost internată la secţia de Psihiatria a Spitalului Judeţean Vaslui și apoi externată.

Soţia patronului Redcon, Coca Micu, şi-a încheiat socotelile cu viaţă după ce a decis să se arunce în gol de la mansardă luxoasei sale locuinţe din zona rezidenţială a oraşului. S-a prăbuşit de la o înălţime de şapte metri, iar în urmă căzăturii s-a ales cu traume puternice. A fost transportată la spital şi stabilizată, apoi mutată la o unitate medicală din Iaşi. Rănile provocate de impactul cu solul i-au fost fatale, în ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a mai putut fi salvată. “În prezent poliţiştii vasluieni efectuează cercetări cu privire la modul în care şi-a pierdut viaţă femeia de 55 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. 

Neculai Micu este cel care deţine, în prezent, societatea Redcon 1 sau Radicalul Roşu, cum mai este cunoscut în Vaslui. Este o firma care vinde materiale de construcţii, iar în ultima perioada este condusă de fiul acestuia. Firma este desprinsă din Radical Grup Vaslui, cea mai mare firma de profil din judeţ, după divorţul de catifea dintre cei doi asociaţi, Ionel Sandu şi Neculai Micu.

Mai multe articole despre:
Vaslui sinucidere coca micu neculai micu