MENIU

Tragedie la Drobeta Turnu-Severin: un copil de zece luni a murit într-un incendiu

<p>Finalul tragic pentru un copil de 3 ani, după ce s-a jucat cu chibrituri l&acirc;ngă căpița cu f&acirc;n</p>

O fetiţă de un an şi zece luni a murit, iar un alt copil, de aproximativ un an, a fost rănit într-un incendiu izbucnit într-o garsonieră dintr-un bloc social din Drobeta Turnu-Severin. Cei doi bebeluşi erau singuri acasă în momentul în care s-a produs incendiul.

"În jurul orei 4, în această dimineaţă, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la un bloc social din municipiul Drobeta Turnu-Severin", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Ramona Camelia Nistor.

"La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD care au intervenit atât pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă şi transportarea la spital a unui copil care prezenta arsuri la nivelul feţei, cât şi pentru localizarea şi stingerea incendiului, împiedicarea stingerii acestuia la garsonierele învecinate", a adăugat aceasta.

Din nefericire, în urma incendiului, în urma stingerii incendiului, un copil a fost găsit mort în casă.

"A fost vorba despre o fetiţă cu vârsta de aproximativ un an şi 10 luni. Se pare că părinţii nu erau la faţa locului când au sosit pompierii", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.