MENIU

TRAGEDIE la Constanţa: TREI DANSATOARE au murit ARSE DE VII

Trei dansatoare au murit arse de vii după ce Restaurantul Beirut din Constanţa a ars din temelii în noaptea de sâmbătă spre duminică. Trupurile lor au fost găsite după ce pompierii au stins incendiul.

O altă dansatoare a fost adusă în stare gravă la Bucureşti, cu avionul SMURD. Alţi trei tineri sunt internaţi la Spitalul din Constanţa. Cinci autospeciale de pompieri şi trei ambulanţe au sosit la faţa locului.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 23:00 și a cuprins și sala cu jocuri de noroc aflată în corpul clădirii, dar și Legendary Pub.

Zeci de pompieri s-au chinuit toată noaptea să stingă incendiul. Pe toată durata intervenţiei, traficul a fost blocat pe Bulevardul Tomis din Constanţa.

Atât pompierii cât şi poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili exact care sunt cauzele incendiului. Două variante sunt luate în calcul: fie incendiul a fost pus intenţonat, fie a fost vorba despre un scurtcircuit. 

La lumina zilei, dimensiunea tragediei te îngrozeşte. Incendiul în care şi-au pierdut viata trei tinere şi alte patru persoane au fost rănite a distrus întreaga clădire. Flăcările au mistuit jumătate din acoperiş şi au şubrezit serios structura de rezistenţă a imobilului. Clădirea construită în 1925 este acum expertizată pentru a se stabili dacă mai poate fi folosită.

Pompierii militari au scos bunurile distruse din restaurant şi încearcă să afle cauza incendiului. Pistele pe care merg sunt legate de un scurt circuit, o plită cu foc care nu funcţiona corect sau chiar un incendiu intenţionat. Sursa flăcărilor va fi stabilită împreună cu criminaliştii de la IPJ Constanţa.

Liliana Musuret, purtator de cuvant ISU "În momentul acesta este o anchetă în derulare . Se ştiu cauzele, era uşa închisă sau blocată. Nu, nu pot sa va dau astfel de detalii pentru ca in interior totul a fost distrus. Fetele au fost găsite sub daramaturi. La parter.  Din informatiile pe care le avem pana acum se aflau intr-o incapere la mansarda . Nu putem vorbi de cauza probabilă a incendiului dupa ce se va termina ancheta va vom da detalii."

Angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa au descoperit în urma unor verificări că doar una dintre fetele decedate avea contract de muncă.