MENIU

Tragedie în Iaşi! Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o schelă aflată la 8 metri înălţime

Un bărbat care participa la renovarea unui imobil din Iaşi a căzut de pe o schelă de la opt metri înălţime. Acesta a murit în urma impactului.

Accidentul s-a petrecut miercuri după-amiză, în cartierul Tătăraşi din municipiul Iaşi, unde câţiva muncitori lucrau la renovarea unui imobil.

La un moment dat, un panou de susţinere a unei schele s-a desprins, iar un muncitor în vârstă de 53 de ani a căzut de la înălţimea de aproximativ opt metri.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Iaşi, medicii încercând timp de jumătate de oră resuscitarea bărbatului. În final, a fost constatat decesul acestuia, scrie News.ro.

O echipă formată din poliţişti şi procurori a venit la faţa locului, efectuând cercetări în acest caz.

Totodată, ITM Iaşi a declanşat o anchetă, iar primele informaţii arată că muncitorul nu era angajat cu forme legale.

”Adunăm documente, vom sta de vorbă şi cu reprezentanţii firmei. Este vorba de o întreprindere individuală. Nu ştim ca muncitorul să fi avut forme legale de muncă, vom verifica actele. Patronul a spus că bărbatul care a decedat venise pe şantier să ajute la lucru. Nu avea centură de siguranţă, însă acest lucru nu e obligatoriu, dacă schela nu prezintă niciun pericol. Nu am dat deocamdată vreo sancţiune, cercetările sunt în curs”, a declarat pentru News.ro, George Tanasievici, director adjunct al ITM Iaşi.

PROMOTIE IMPORTANTA LA eMAG! TOATE OFERTELE CU REDUCERI POT FI CONSULTATE AICI!