MENIU

Tragedie la metrou! Un pasager a murit în vagonul unui tren în staţia Mihai Bravu

Persoana căreia i s-a făcut rău în metrou, vineri dimineaţă, în apropierea staţiei Mihai Bravu, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele de la Ambulanţă, fiind declarat decesul. Circulaţia metroului a fost reluată pe ambele fire, anunţă News.ro.    

În staţia de metrou Mihai Bravu se circulă pe un singur fir, la ora transmiterii acestei ştiri, după ce unei persoane i s-a făcut rău în tren, iar echipajele de la Ambulanţă îi acordă îngrijiri medicale, au declarat reprezentanţi ai Metrorex.

Managerul Serviciului de Ambulanță București — Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru AGERPRES că prima salvare a sosit la 12 minute de la apel, bărbatul fiind găsit în stop cardiorespirator și s-au început manevrele de resuscitare. În scurt timp a sosit și cea de-a doua ambulanță iar în prezent se efectuează manevre de resuscitare.

Circulaţia se desfăşoară între staţiile Timpuri Noi şi Mihai Bravu pe linia 2 de circulaţie, în ambele sensuri. Se înregistrează întârzieri în circulaţie pe această magistrală.

Mai multe articole despre:
metrou blocat Mihai Bravu un barbat a lesinat