MENIU

TRAFIC BLOCAT. Unde e TRAFIC BLOCAT în momentul de faţă

TRAFIC BLOCAT. Unde e TRAFIC BLOCAT în momentul de faţă

TRAFIC BLOCAT. COD PORTOCALIU. A FOST ÎNCHISĂ CIRCULAȚIA AUTOVEHICULELOR PE DOUĂ AUTOSTRĂZI şi două drumuri naţionale, potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Rutieră. Unde e TRAFIC BLOCAT în momentul de faţă. UPDATE: TRAFIC BLOCAT în...

TRAFIC BLOCAT. UPDATE, ora 11,15: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza viscolului și vizibilității reduse, începând cu ora 11:15, a fost luată măsura închiderii traficului rutier, în ambele sensuri, pe D.N. 22 între localitățile Râmnicu Sărat (județul Buzău) și Brăila.

TRAFIC BLOCAT. UPDATE, ora 10,15: Traficul pe Valea Oltului este BLOCAT din cauza răsturnării unui TIR. Se preconizează că drumul va fi deblocat în următoarele ore.

TRAFIC BLOCAT. Probleme pe A3, A2

TRAFIC BLOCAT. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a fost luată măsura închiderii traficului rutier pe Autostrada A3 București – Ploiești și pe A2, tronsonul kilometric 12 – 65 (București – Lehliu).

Precizăm că segmentul Lehliu – Fetești (km 65 – 143) al acestei autostrăzi era deja închis, astfel încât, la această oră, pe autostrada A2 nu se circulă pe tronsonul București – Fetești.

TRAFIC BLOCAT. De asemenea, a fost oprită circulația autovehiculelor și pe DN2, tronsoanele Sinești – Ciocârlia (județul Ialomița) și Buzău – Mihăilești – Glodeanu (județul Buzău).

La ora 6 în această dimineaţă a intrat în vigoare noua avertizare a Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) COD GALBEN şi COD PORTOCALIU DE VISCOL, valabilă pentru intervalul 29 ianuarie, ora 06:00 – 29 ianuarie, ora 23:00.

TRAFIC BLOCAT. COD GALBEN În intervalul menţionat, în Oltenia, nord-vestul Munteniei, sud-estul Transilvaniei şi centrul Moldovei va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, local consistent. Vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50...55 km/h, temporar viscolind şi troienind zăpada.

TRAFIC BLOCAT. COD PORTOCALIU. Viscolul va fi puternic în cea mai mare parte a Munteniei, sudul Moldovei şi în Dobrogea, unde ninsorile vor fi abundente şi viteza vântului la rafală va depăşi temporar 60...70 km/h, iar în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa Călăraşi, Vrancea, Galaţi, Constanţa şi Tulcea vor fi rafale de peste 70...80 km/h. Prin urmare, zăpada va fi troienită, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m. În sud-estul Dobrogei, la începutul intervalului, vor fi ploi şi lapoviţe şi se va depune polei.

TRAFIC BLOCAT. Probleme în trafic

TRAFIC BLOCAT. Ninsorile şi viscolul crează probleme, la această oră, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa şi pe două drumuri naţionale. Pe alte cinci drumuri naţionale circulaţia este îngreunată.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de poliție, că din cauza viscolului și vizibilității reduse, începând cu ora 6:30, a fost luată măsura închiderii traficului rutier, în ambele sensuri, pe D.N. 1D din județul Ialomița, între localitățile Urziceni și Adâncata (limita cu județul Prahova).

TRAFIC BLOCAT . Traficul rutier este întrerupt, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, şi pe tronsonul Lehliu – Fetești al Autostrăzii Soarelui și pe un sector de drum național – DN 24D Bălăbănești – Tulcești, în județul Galați.

Din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii 0, Inspectoratul Judetean al Politiei Ilfov a solicitat inchiderea urmatoarelor drumuri judetene: DJ 200 Gradistea- Gagu şi DJ 400 Gagu- Vanatori

TRAFIC BLOCAT. Restricţii de circulaţie în Giurgiu, Buzău, Brăila, Constanţa

TRAFIC BLOCAT . Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 7:45, în județul Giurgiu, a fost luată măsura restricționării circulației autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe D.N. 5B, între localitățile Giurgiu și Ghimpați, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

TRAFIC BLOCAT. De asemenea, pe mai multe drumuri naționale sunt instituite restricții de tonaj. Semnalăm aici:DN 22 Râmnicu Sărat (Buzău) – Brăila (7,5 tone);DN 22 Mihai Viteazul – Ovidiu (Constanța) (3, 5 tone);DN 2C Pogoanele – Costești (Buzău) (3,5 tone);DN 3B Călărași – Fetești (Ialomița) (7,5 tone).Totodată, a fost impusă o restricție de circulație pe DN7C (Transfăgărășan) pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe tronsonul kilometric 57 – 104, în zona localității argeșene Arefu. Amintim însă participanților la trafic faptul că, până la sfârșitul lunii iunie, sectorul de drum cuprins între km. 104 (Piscu Negru) și km. 130+800 (bâlea Cascadă) este închis, ca în fiecare iarnă.

TRAFIC BLOCAT. Porturi închise

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de poliție, că din cauza vântului puternic, începând cu ora 7:30, a fost luată măsura închiderii porturilor Midia, Constanța Nord și Constanța Sud Agigea din județul Constanța, atât pentru traficul maritim cât și pentru cel fluvial.

TRAFIC BLOCAT. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de poliție, că din cauza vântului puternic, începând cu ora 7:40, a fost luată măsura închiderii portului Mangalia din județul Constanța, atât pentru traficul maritim cât și pentru cel fluvial.