MENIU

Trafic blocat în zona Gării CFR din cauza unei tamponări în lanț

Două persoane au fost rănite, vineri seară, în urma unui accident produs în municipiul Arad şi în care au fost implicate patru autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se cu roţile în sus pe linia de tramvai. În prezent, circulaţia maşinilor şi a tramvaielor este blocată, scrie News.ro.

Accidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, în apropiere de stadionul UTA, cele patru autoturisme, care circulau în acelaşi sens, respectiv Gara CFR - Fortuna, ciocnindu-se în lanţ.

Potrivit martorilor, una dintre maşinile implicate în accident a acroşat, din cauza vitezei, un autoturism aflat în faţă. În urma impactului, şoferul autoturismului acroşat a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe linia de tramvai, unde s-a răstunat cu roţile în sus. 

Două persoane aflate în acest autoturism au fost rănite şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.

Traficul rutier pe Calea Aurel Vlaicu, în zona producerii accidentului, se desfăşoară cu dificultate, iar circulaţia tramvaielor este complet blocată. La ora transmiterii acestei ştiri, mai mult de zece ganituri aşteaptă deblocarea traficului pe sensul de mers Gara CFR - Fortuna, câteva sute de pasageri fiind nevoiţi să coboare din tramvaie şi să îşi continue drumul pe jos.

sursa foto: aradon.ro

Mai multe articole despre:
accident Arad răniţi