MENIU

Toalete ecologice montate în mijlocul parcului: "Investiţia e bună, amplasarea e proastă"

Aparate de parcare nefuncţionale şi vandalizate, garduri periculoase şi toalete publice amplasate în mijlocul zonei de promenadă. Aşa arată parcul Alexandru Ioan Cuza, din Sectorul trei al Bucureştiului, parc în care s-au investit milioane de euro în ultimii ani, relatează Realitatea TV.

La începutul săptămânii, Primăria Sectorului 3 a montat opt toalete ecologice, una lângă cealaltă, exact în mijlocul esplanadei din Parcul IOR. Astfel, oamenii care se aşază acum pe bănci pentru a admira lacul, îi văd pe toţi cei care merg la WC.

"Le-au pus exact anapoda. Trebuiau undeva într-un loc mai retras, nu exact aici", a spus o femeie. "N-arată deloc frumos, ce să mai... O amplasare proastă. Investiţia e bună, dar nu e amplasarea corectă", a adăugat altcineva.

Mai grav e că parcul a fost împrejmuit cu un gard din fier forjat, iar stâlpişorii, amplasaţi la aproximativ un metru înălţime, au vârfuri din fier extrem de ascuţite.

În plus, odată cu modernizarea parcului Alexandru Ioan Cuza, Primaria Sectorului trei a montat şi o serie de aparate de taxare a parcării. Niciunul nu funcţionează însă în acest moment, iar unele chiar au fost vandalizate şi distruse.